Uluslararası Fuarda Şal-U Şepik ve Jirki Kilimleri Tanıtıldı

Uluslararası Fuarda Şal-U Şepik ve Jirki Kilimleri Tanıtıldı

TravelExpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Ankara TravelExpo 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Şırnak’ın Şal-u şepik kumaşını ve büyük bir emekle üretilen Jirki Kilimleri tanıtılırken “Hz. Nuh’un Gemisi’nden Gelen Lezzet” olan aşure tatlısını dağıtıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Şırnak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteğiyle düzenlenen Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Şal-U Şepik Ve Jirki Kilimleri tanıtıldı. Ankara TravelExpo 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, Şırnak standına yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlandı.

Şırnak’ın kış turizmini, yöresel lezzetlerini, dünyaca ünlü Şal-u şepik kumaşını ve büyük bir emekle üretilen Jirki Kilimleri konuklara tanıtıldı.

Ankara TravelExpo 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Şırnak Standına gelen ziyaretçilere Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ile birlikte “Hz. Nuh’un Gemisi’nden Gelen Lezzet” olan aşure tatlısı dağıtıldı.

Ankara’da düzenlenen TravelExpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Şırnak Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası’nın da destek verdiği fuarda stant büyük ilgi gördü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.