Ünlü Futbolcunun Oğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Ünlü Futbolcunun Oğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

7 eylül tarihinde Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Antalyasporlu Naldo'nun oğlu yaralanmıştı. O günden beri hastanede yaşam savaşı veren çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Antalyasporlu Naldo'nun geçtiğimiz ay trafik kazası geçiren oğlu Davi hayatını kaybetti. Yoğun bakımda tedavi gören 4 yaşındaki Davi'nin yaşam savaşını kaybettiğini, Antalyaspor yaptığı açıklamayla duyurdu.

"SENİ UNUTMAYACAĞIZ DAVI"

Antalyaspor'dan yapılan açıklamada, "Seni unutmayacağız Davi! Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira'nın oğlu Davi'nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Minik Davi'ye Allah'tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde 7 Eylül'de meydana gelen trafik kazasında Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti'nin kullandığı otomobil, kontrolsüz kavşakta başka bir araçla çarpışmış, kazada Tilatti ve eşi Alexandra Nardy ile futbolcu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi ağır yaralanmıştı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.