Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonlarında 42 Gözaltı

Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonlarında 42 Gözaltı

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şırnak ili ve ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 42 kişi gözaltına alındı.

Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada terörün finans kaynaklarından olan kaçakçılıkla mücadele kapsamında, Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde yapılan çalışmalar neticesinde 42 şüpheli hakkında gerekli yasal işlem yapılmış olup çıkarıldıkları adli makamlar tarafından 4 şüpheli tutuklandığı belirtildi.

 Şırnak ili ve ilçelerinde yapılan operasyonlar kapsamında 31 kilo 125, 37 gram eroin, 17,48 gram afyon sakızı, 1,67 gram metamfetamin, 15.590 paket kaçak sigara, 19 adet cep telefonu, 9 adet emtia, 1 adet Parada Sahtecilik olayında 1 adet sahte dolar ve 1 adet Resmi Belgede Sahtecilik olayında 2 adet belge ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Asayiş ile ilgili olarak Habur Kara Hudut Kapısı Şube Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar kapsamında 11 şüpheli Asayiş, 7 şüpheli Kaçakçılık, 1 şüpheli Terör ve 1 şüpheli Resmi Belgede Sahtecilik suçundan olmak üzere toplam 20 şüphelinin yakalanarak yasal işlemlerin başlatıldığı valilik tarafından açıklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.