Vadi Park'ın mayıs ayında hizmete girmesi planlanıyor

Vadi Park'ın mayıs ayında hizmete girmesi planlanıyor

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te 91 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Vadi Park'ın mayıs ayında vatandaşların kullanımına açılacağı bildirildi. Şehitkamil...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te 91 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Vadi Park'ın mayıs ayında vatandaşların kullanımına açılacağı bildirildi.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Valisi Davut Gül, yapımı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından başlatılan, Mayıs ayında halkın hizmetine sunulması planlanan, 91 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Şehitkamil imçesindeki Vadi Park'ı yerinde inceledi.

Parkı gezen ve Fadıloğlu'ndan bilgi alan Vali Gül, "Gaziantep'in bu tür yerlere ihtiyacı var. Şehitkamil Belediye başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bir an önce bitmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da Gaziantep'e büyük değer katacak ve tamamlandığında insanlarda hayranlık uyandıracak bir projeyi daha tamamlamak için yoğun çalışma yürüttüklerini belirtti.

Amaçlarının Gaziantep'i yaşanabilir kentler sıralamasında daha yukarılara çıkarmak olduğunu aktaran Fatloğlu, "Yapımı devam eden parkımız, inşallah Mayıs ayı gibi milletimizin hizmetine sunulmuş olacak. Amacımız, insanlarımızın rahat bir şekilde spor yapabileceği, çocuklarımızın bitkileri tanıyabileceği, nitelikli ve kaliteli zaman geçirilecek bir ortamı sunmak." değerlendirmesinde bulundu.



AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.