Vali Ali Hamza Pehlivan, Ata ve Sak Ailesine Taziyede Bulundu

Vali Ali Hamza Pehlivan, Ata ve Sak Ailesine Taziyede Bulundu

Vali Ali Hamza Pehlivan, 21 Mart’ta arazide buldukları mühimmatın patlaması sonucu hayatını kaybeden Yusuf Ata(14) ve Caner Sak(16) ın ailelerine taziyede bulundu.

21 Mart’ta Şırnak’ın Uludere İlçesine bağlı Yemişli Köyü Yekmal Mezrasında, arazide bulunan bir mühimmatın patlaması sonucu 14 yaşındaki Yusuf Ata ve 16 yaşındaki Caner Sak ağır yaralanmış, helikopter ile sevk edildikleri Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocuklarımın naaşı Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan törenle uğurlanmış, Yemişli Köyünde definleri yapılmıştı.

Vali Ali Hamza Pehlivan, beraberinde 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk, Belediye Başkan V. Abdullah Umut Cihan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, 48'inci Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Beytüşşebap Kaymakamı Uludere Kaymakam Vekili Hasan Uğuz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam, İl Müftüsü Ramazan Tolan ve Şehit, Gazi ve Köy Korucuları Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör ile birlikte vefat eden çocukların ailelerine taziyede bulundu.

Yekmal Mezrasında pandemi şartlarına uygun şekilde, Ata ve Sak ailesiyle bir araya gelen Vali Pehlivan, vefat eden çocuklara Allah’tan rahmet diledi; Ata ile Sak ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.