VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN SİLOPİ İLÇESİNDE TEMASLARDA BULUNDU

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN SİLOPİ İLÇESİNDE TEMASLARDA BULUNDU

Vali Ali Hamza Pehlivan Silopi İlçesinde Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi, Sosyal Hizmet Merkezimizi ziyaret etti,  İlçe Stadını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Ali Hamza Pehlivan Silopi İlçesinde Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi, Sosyal Hizmet Merkezimizi ziyaret etti,  İlçe Stadını ziyaret ederek incelemelerde bulundu, Silopi Gençlik Merkezinde devam eden kursları ziyaret etti, Dicle Ortaokulu bünyesinde kurulan Code Cudi Robotik Kodlama Sınıfı ile Dil Atölyesinin açılışını gerçekleştirdi.

Vali Ali Hamza Pehlivan Silopi İlçesinde Köy ve Mahalle Muhtarları ile  bir araya gelerek yürütülmekte olan çalışmaları değerlendirdi. İhtiyaç ve taleplerini dinledi. Covid-19 ile mücadele konusunda yerine getirilen çalışmaların artan hassasiyetle devam etmesi gerektiğinin bir kez daha altını çizerek, katkılarından dolayı Muhtarlara teşekkür etti.

           Vali Ali Hamza Pehlivan Silopi İlçesinde kuruluş işlemleri tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Sosyal Hizmet Merkezimizi ziyaret etti, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sosyal Hizmet Merkezinin Silopi İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

           Vali Ali Hamza Pehlivan Silopi İlçesinde bütünüyle yenilenmekte olan İlçe Stadını ziyaret ederek incelemelerde bulundu, kontrol ekibi ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. 2000 kişi kapasiteli tribün, sentetik çimi ve atletizm pistiyle yıl sonuna kadar tamamlanacak olan yeni stadın sporcularımıza ve sporseverlere hayırlı olmasını diledi.

           Vali Pehlivan Silopi Gençlik Merkezinde devam eden kursları ziyaret etti,elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal adına kurulan Kitap Kafe-Z Kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Vali Pehlivan Merhum Müdürümüzü rahmetle anıyorum. Kütüphanenin kurulumunda emeği geçen hayırseverlerimize, Gençlik Merkezimizin idareci ve çalışanlarına teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum dedi

           Vali Pehlivan  Dicle Ortaokulu bünyesinde kurulan Code Cudi Robotik Kodlama Sınıfı ile Dil Atölyesinin açılışını gerçekleştirdi Cezeri’nin Torunları Geleceği Yazıyor” anlayışıyla 10-25 Ekim Kodlama Haftasında bilim projeleriyle başarı gösteren öğrencilere  Code Week Katılım Sertifikalarını takdim etti. Vali Pehlivan Sınıfların kurulmasında,Kaymakam ve hayırseverlerimiz başta olmak üzere idareci ve öğretmenlere teşekkür ediyor, öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.