Vali Ali Hamza Pehlivan, Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Ali Hamza Pehlivan, Veda Ziyaretlerinde Bulundu

12 Mayıs 2022 tarihinde açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mersin Valisi olarak atanan Vali Ali Hamza Pehlivan, Şırnak’taki yaklaşık üç yıllık görev süresinin ardından Şırnak’a veda ediyor.

Vali Pehlivan; 23. Piyade Tümen Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığına veda ziyaretlerinde bulundu.

Komutanlıkları ziyaretlerinde 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Çekiç ile görüşen Vali Pehlivan, müşterek çalışmalarda gösterdikleri yakın iş birliği ve koordinasyon dolayısıyla Tümgeneral Acartürk, Tuğgeneral Aktemur ve Tuğgeneral Çekiç’e teşekkürlerini ileterek vedalaştı.

Tümgeneral Acartürk, Tuğgeneral Aktemur ve Tuğgeneral Çekiç de görev yaptığı süre içerisindeki ilgi, alaka, iletişim ile iş birliği ve koordinasyonu gerektiren hususlardaki desteklerinden dolayı Vali Pehlivan’a teşekkürlerini sundu, yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

 

Şırnak Adliyesine Veda Ziyareti

Vali Pehlivan, veda ziyaretleri kapsamında Şırnak Adliyesini ziyaret ederek Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al ve 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Enes Ayaz ile görüştü.

Vali Pehlivan; Cumhuriyet Başsavcısı Al ve 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayaz ile vedalaşarak müşterek çalışmalarda gösterdikleri yakın iş birliği ve koordinasyon dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Cumhuriyet Başsavcısı Al ve 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayaz da görev yaptığı süre içerisindeki ilgi, alaka, iletişim ile iş birliği ve koordinasyonu gerektiren hususlardaki desteklerinden dolayı Vali Pehlivan’a teşekkürlerini sundu, yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

vali-ali-hamza-pehlivan-veda-ziyaretlerinde-bulundu-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.