Vali Ali Hamza Pehlivan’dan Cizre Çıkarması

Vali Ali Hamza Pehlivan’dan Cizre Çıkarması

Vali Ali Hamza Pehlivan, Cizre’deki ziyaret programı kapsamında Dicle Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek işyeri sahipleri ve vatandaşlarla hasbihalde bulundu.

Pandemi sürecinde çok önemli mesafeler alındığını, Cumhurbaşkanının açıkladığı şekilde 1 Temmuzdan itibaren kısıtlamaların daha da esnetileceğini ancak temizlik, maske, mesafe başta olmak üzere muhtelif tedbirlere uyulmaya devam edileceğini, virüsten korunmak için sırası gelenin mutlaka aşısını yaptırması gerektiğini belirtti.

Mahallede bulunan Covid 19 Aşı İstasyonunu da ziyaret eden Vali Pehlivan, yetkililerden bilgi alarak işlerinde kolaylıklar diledi.

Esnaf ziyaretinde Vali Pehlivan’a Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, İl Emniyet Müdür V. İsmail Konuk, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Okan Talay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürü Vedat Sönmez, Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç eşlik etti.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret

         Vali Ali Hamza Pehlivan, Cizre Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret ederek Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaret vesilesiyle Cizre Organize Sanayi Bölgesinde hayata geçirilecek yeni yatırımlar, ilçenin yatırım potansiyelleri ve bu doğrultuda yapılacak çalışmalar, yatırımlar neticesinde Şırnak’ta istihdamın arttırılarak ekonomik kalkınmaya katkı sağlanması gibi hususlarda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretinde Vali Pehlivan’a Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, İl Emniyet Müdür V. İsmail Konuk, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, Cizre Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hafzullah Memduhoğlu eşlik etti.

 

vali-ali-hamza-pehlivandan-cizre-cikarmasi.jpegvali-ali-hamza-pehlivandan-cizre-cikarmasid.jpegvali-ali-hamza-pehlivandan-cizre-cikarmasif.jpegvali-ali-hamza-pehlivandan-cizre-cikarmasis.jpeg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.