Vali Atay ve Başkan Yarka Şanlıurfa Hastanesinde Aileleri Ziyaret Etti! İşte Çocuklar Hakkında Son Durum

Vali Atay ve Başkan Yarka Şanlıurfa Hastanesinde Aileleri Ziyaret Etti! İşte Çocuklar Hakkında Son Durum

12 Kasım pazar günü Şırnak'ın Cumhuriyet mahallesinde bulunan bir Toki lojmanında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 2 çocuk vefat etmişti 2 çocukta ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Vali Atay hastanedeki aileleri ziyaret ederek bilgi aldı.

Şırnak merkez cumhuriyet mahallesinde 12 kasım pazar günü bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında ağır yaralanan ve Şırnak'ta yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Devlet hastanesine kaldırılan çocukların tedavileri devam ediyor. Şırnak Valisi Cevdet Atay ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka beraberindeki heyet ile beraber Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesinde tedavi altında olan çocukların ailelerini ziyaret etti.

f-6ndluwkaelr47.jpg Hastane Ziyareti

Vali Atay, Ardından Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Esat Taylan Uğurlu ve Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Nadire Dinç’ten durumları hakkında bilgi aldı.

f-6ndlrweaawcvq.jpg Doktorlardan Bilgi Alma

Çocukların Son Durumu;

Şırnak'ta yaşanan faciada ağır yaralanan ve Şırnak Devlet Hastanesinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan devlet hastanesine kaldırılan çocukların tedavileri devam ediyor. Alınan son bilgilere göre iki çocuğunda yoğun bakımda tedavileri devam ediyor. Belirtilenlere göre 1 çocuğun durumu ilk günden daha iyi olduğu ve durumunun şimdilik iyiye gittiği belirtildi. Diğer bir çocuğun durumu ise stabil(aynı) olduğu belirtildi.

Şırnak Haber73 Ailesi Olarak Tedavi Altında Olan Çocuklarımıza Allahtan Şifa Ailelerine De Sabır Diliyoruz.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.