Vali Atay’dan Türkiye’nin En Büyük Rezervinde İnceleme

Vali Atay’dan Türkiye’nin En Büyük Rezervinde İnceleme

Şırnak Valisi Cevdet Atay, Türkiye’nin en büyük petrol rezervine sahip Gabar Dağı Petrol sahalarında incelemelerde bulundu.

Şırnak Valisi Cevdet Atay, Gabar Bölgesinde çeşitli temaslarda bulunarak, bölgede faaliyet gösteren Petrol Üretim Kuyularını ve bölgede güvenliği sağlayan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Vali Atay ilk olarak, Gabar’da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Şehit Esma Çevik Kampı Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu. Ardından, Şehit Esma Çevik 17 No’lu Petrol Üretim Kuyusu’nu ziyaret ederek üretim faaliyetleri ve bölgede İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Cevdet Atay, Sırmalı 6 No’lu Jandarma Güvenlik Kulesindeki yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Atay, görevi başındaki güvenlik güçleri ile de bir araya gelerek, görevlerinde başarılar diledi.

petrol-jpga-001.jpg Şırnak Valisi Atay Petrol Sahasında İnceleme Yaptı

Daha sonra Şehit Esma Çevik 5 No’lu Petrol Üretim Kuyusu’nda incelemelerde bulunan Şırnak Valisi Atay, Gabar - Sırmalı mevkiinde devam eden yol ve altyapı çalışma alanını ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi.

Son olarak Şehit Esma Çevik 25 No’lu Petrol Üretim Kuyusunda incelemelerde bulunan Vali Cevdet Atay, üretim istasyonundaki çalışanlarla sohbet edip, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Atay’a temaslarında, Vali Yardımcısı Talha Altuntaş, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Özgür Kılıç, TPAO Bölge Müdürü Oğuz Şahin ve İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Müdürü Muzaffer Elçi eşlik etti.

petrol-jpgaa-001.jpg Şırnak Valisi Atay Petrol Sahasında İnceleme Yaptı

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.