Vali Atay'dan Üç Ayların Başlangıcı ve Regaip Kandili Mesajı

Vali Atay'dan Üç Ayların Başlangıcı ve Regaip Kandili Mesajı

Şırnak Valisi Cevdet Atay, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili kutlama mesajı yayımladı. Vali Atay, mesajında, Müslümanlar için kendini yenilemenin habercisi olan, mübarek gün ve geceleri içerisinde barındıran üç aylara girmiş olduğumuzu paylaştı.

İslam aleminde rahmeti ve bereketi bol "üç ayların" habercisi kabul edilen Regaip Kandili bu yıl 11 Ocak 2024 tarihinde idrak ediliyor. Vali Atay, bu mübarek gün münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

vali-ataya.jpg Vali Atay Regaip Kandili Mesajı

Şırnak Valisi Cevdet Atay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Valimiz Sayın Cevdet Atay’ın Regaip Kandili Mesajı

Müslümanlar için feyiz, lütuf ve kendini yenilemenin habercisi olan, mübarek gün ve geceleri içerisinde barındıran üç aylara girmiş bulunmaktayız. Allah’ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı Regaip Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’a yöneliş ve manevi arınma imkânının yakalandığı bu geceleri, bizlere lütfedilen manevi diriliş ve yükseliş fırsatları olarak görmek gerekir.

Bu mübarek zaman diliminin en iyi şekilde değerlendirilmesi temennisiyle Şırnaklı hemşehrilerimiz başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor; bu mübarek gün ve gecenin Şırnak ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.