Vali Bilgin, Yeni İl Özel İdare Binasının Müjdesini Verdi

Şırnak Valisi Osman Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İl Özel İdare binasının yeni yapılacak binasının müjdesini verdi. İşte Vali Bilgin'in yaptığı paylaşım ve haberin detayı.

Şırnak Valisi Osman Bilgin, İl Özel İdare kurumu için yeni bir bina projesinin müjdesini verdi. Vali Bilgin, mevcut il özel idare binasının yetersiz kaldığını ve bütün birimleri içinde barındırmadığı için vatandaşların bu konuda sıkıntı çektiğini dile getirerek yeni yapılacak olan ve il özel idareye bağlı tüm birimlerin içinde olacağı yeni binanın müjdesini verdi.

Vali Bilgin konu ile ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı;

"Şırnak modern çağın ihtiyaçları nispetinde vatandaşlarımıza yakışır şekilde hizmet verecek kamu binalarına kavuşuyor. İl Özel İdare’ye bağlı tüm hizmet birimlerini içerisinde barındıracak olan Yeni İl Özel İdare Hizmet Binası, şehrimize daha modern bir görünüm kazandıracak."dedi.

Bu konuya daha öncede değinen Şırnak Merkez Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi M.Salih Ertaş'ta şunları dile getirmişti; “İl Özel İdaresi Hizmet binası olarak kullandığımız yapının, kamu kurumu özeliği taşımayan pasajın son iki katında bulunmaktadır. Günümüz şartlarında istenilen hizmettin karşılanabilmesi için ek olarak bir katıda kiralamak suretiyle vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır. Mevcut hizmet Binamızın asansörü ve engelli girişi olmadığı için, kuruma gelen yaşlı ve engelli vatandaşları, yakınları tarafından el yordamıyla üst katlara taşımaktadırlar. Yine söz konusu binamızın yangın merdivenleri olmadığı, meydana gelebilecek her hangi bir yangında çalışanların ve vatandaşların can güvenliği açısında tehlike oluşmaktadır. İdaremize gelen vatandaşlarımızın idaremizde kaldıkları süre içerisinde dinlenecek ve çay içebilecek ek bir yerimiz bulunmamaktadır. Hizmet binamızda sadece bir toplantı salonumuz mevcut olup, bu sebeple bazı önemli toplantılar gecikmeli olarak yapılmaktadır. Bu nedenle şehrimizin vatandaşlarının daha iyi bir hizmet alabilmesi için İl Özel İdare için yeni bir binanın yapılması şarttır." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.