Vali Osman Bilgin, Nurdağı İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Osman Bilgin, Nurdağı İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Osman Bilgin, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Gaziantep Nurdağı'nda depremzede vatandaşlara yardım elini uzatan Beşir Derneğini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


Vali Osman Bilgin, Şırnak ve Artvin'den gelerek deprem alanlarında çalışarak desteklerini esirgemeyip sportif faaliyetler koordine ederek yaraların daha hızlı sarılmasını sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri ve gönüllülerine şükranlarını sundu.

Vali Osman Bilgin, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Gaziantep Nurdağı'nda çalışmalarını aralıksız sürdüren AFAD ekiplerini ziyaret etti. AFAD görevlileri ve gönüllülerine fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Osman Bilgin başkanlığında, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Gaziantep Nurdağı'nda bulunan tüm kurum ve kuruluşların yetkilileri ile durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Vali Bilgin, Nurdağı'nın ihya çalışmalarına tüm hızla devam ettiğini aktardı.

Vali Osman Bilgin, Adalet Eski Bakanı Abdülhamit Gül ile birlikte depremzede vatandaşları ziyaret ederek hazırlanan yaşam alanlarında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Gaziantep’in Nurdağı İlçesinde bulunan Tekyürek Meydanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Osman Bilgin, Tek Yürek Meydanının vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Vali Osman Bilgin, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Gaziantep İlinin Nurdağı ilçesinde afetzede vatandaşların yaşam alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Osman Bilgin, Zeytinburnu Belediyesinin, Nurdağı İlçesinde kurmuş olduğu ve günlük 10 bin depremzede vatandaşların yemek ihtiyacını karşılayan prefabrik yemekhane ile prefabrik belediye hizmet binasını ziyaret ederek Zeytinburnu Belediyesi ekiplerini tebrik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.