Vali Pehlivan, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Vali Pehlivan, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Vali Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile birlikte Şırnak'ta görev yapan sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

İlk olarak Şırnak Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Pehlivan’ı İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, Başhekim Uzm. Dr. Çağdaş Küçükerdoğan ve sağlık çalışanları karşıladı. Vali Pehlivan ve beraberindekiler hastanede bulunan personele karanfil dağıtarak Tıp Bayramını kutladı.

Daha sonra Vali Pehlivan, eşi ve Başkan Yarka, beraberlerindeki heyetle birlikte 112 Acil Komuta Kontrol Merkezini ziyaret etti, karanfil dağıttı, personelin Tıp Bayramını kutlayarak çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Komuta merkezinden telsiz sistemi aracılığıyla Acil Sağlık Hizmetleri personellerine hitapta bulunan Vali Pehlivan, 7/24 esaslı çalışan ve görevleri başında olan personelin bayramını kutladı, görevlerinde kolaylık ve başarılar diledi.

Ziyaretlerinde sağlık çalışanlarına hitapta bulunan Vali Pehlivan; “Tıp Bayramı vesilesiyle bugün sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz. Sizlerin hizmetleriyle her zaman gurur duyuyoruz. 7/24 esaslı görevler yapıyorsunuz. İnşallah bugünler geçer ve bu bayramları da bayram havasında kutlarız. Yurdumuzun her köşesinde, her şartta, her koşulda, en ücra yerleşim birimlerimize kadar devletimiz sizin vasıtanızla sağlık hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştırıyor. Pandemi süreci sizler için ayrı bir yoğunluk teşkil etti. Hayati bütün riskleri göze alarak canınız pahasına görev yaptınız. A’dan Z’ye, idare kademelerden doktorlarımıza, hemşirelerimize, bütün sağlık çalışanlarımıza kadar sizlere şükran duygularımızı ifade etmek istiyoruz. Bütün yurt genelinde olduğu gibi Şırnak İlimizde de en ön saflarda yer aldınız. Şırnak İl genelinde, merkezde, ilçelerimizde, köy ve mezralarımıza kadar görev yapan sağlık çalışanlarımızı da sizlerin şahsında sevgiyle, saygıyla, şükranla yâd ediyorum. Ailelerinizle birlikte öncelikle sağlık, işlerinizde, görevlerinizde de üstün başarılar temenni ediyorum. Bu mücadelede sizlerle birlikte yakın mesai içinde hareket etmiş olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu çabalar sayesinde İlimiz mavi şehir kategorisine girdi. Bunda sizin payınız çok büyük. Hem tedavi hizmetleri hem denetim tarafında bulunarak görev yaptınız. Bundan dolayı da şahsım, Valiliğimiz ve İlimiz adına teşekkür ediyorum. Ailelerinizle birlikte huzurlu, sağlıklı, hayırlı, esenlik dolu, başarı dolu yıllar temenni ediyorum. Tıp Bayramınızı tekrar en içten dileklerimle kutluyorum. Hem Covid sürecinde Covid nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını hem de geçmişten bugüne hayatını kaybeden bütün sağlık çalışanlarını rahmetle yad ediyoruz. Allah onlara da rahmet eylesin.” dedi.

Başkan Yarka da sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayarak sağlıklı, huzur ve esenlik dolu yıllar diledi, çalışmalarında üstün başarılar temenni etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.