VALİ PEHLİVAN, CİZRE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ PEHLİVAN, CİZRE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, Cizre ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İşyeri sahipleri ve vatandaşlarla hasbihalde bulunan Vali Pehlivan, Sanayi Sitesinde içme suyu, kanalizasyon ve atık su toplama hattı gibi altyapı çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek yakında Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından başlatılacak olan parke taşı döşeme, peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarının müjdesini verdi. Bu sayede sanayi sitesinin daha modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Pandemi şartlarında maske, mesafe, temizlik kurallarına uymanın hayati öneme sahip olduğunu belirten Vali Pehlivan, tedbirlere uydukları için esnaflara teşekkür ederek hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Ardından Sanayi Sitesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Pehlivan, Başkanlık makamında Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Galeri ile görüşerek Sanayi Sitesi hakkında değerlendirme ve bilgi alışverişlerinde bulundu.

Ziyaretlerinde Vali Pehlivan'a Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, İlçe Emniyet Müdürü Akın Tan, İlçe Jandarma Komutanı Okan Talay ve Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Geleri eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.