Vali Pehlivan, Cizre’de Kanaat Önderleriyle Toplantı Gerçekleştirdi

Vali Pehlivan, Cizre’de Kanaat Önderleriyle Toplantı Gerçekleştirdi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Cizre ilçesinin Kanaat Önderleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Vali Pehlivan ile birlikte Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Cizre Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, Kurum Müdürleri ve Kanaat Önderleri katıldı.

Toplantı, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Tunç’un Cizre’de hayata geçirilen, devam eden ve planlanan yatırım, proje ve faaliyetlere ilişkin bilgilendirme sunumu yapmasıyla başladı.

Devletin kararlılıkla ortaya koyduğu mücadeleler sayesinde güvenlik ve huzur ikliminin yakalandığını, bütün kamu hizmet alanlarında ilgili bütün Bakanlıkların destekleriyle her alanda sayısız yatırımların, çalışma ve faaliyetlerin hayata geçirildiğini ve bunların artarak devam ettiğini belirten Vali Pehlivan; “Şırnak İlimizin Hz Nuh’un Gemisi’ne ve sonrasında pek çok medeniyete ev sahipliği yapan uzun tarihi geçmişi, birlikte yaşam kültürü, gelenek ve görenekleri, misafirperverliği ile kadim bir şehir olduğunu, toplumumuzun her kesiminin katkısıyla birlik ve beraberlik içinde, el ele, omuz omuza birbirimizle daha çok kenetlenerek, terör örgütlerinin, şer odaklarının fitne tohumu ekmesine asla fırsat vermeden; çocuklarımızı, gençlerimizi milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi ve becerilerini geliştirip en iyi şekilde yetiştirerek, meslek sahibi yaparak, sosyo ekonomik kalkınma konusunda daha çok çalışarak, üreterek, istihdamı artırarak devletimiz ve milletimizin güçlü geleceği için çaba göstermeye hep birlikte devam edeceğiz.” dedi. Bu yolda katkı ve desteklerinden dolayı kanaat önderlerine teşekkürlerini bildirdi.

Toplantıya katılan kanaat önderleri de söz alarak duygu, düşünce, tespit, talep ve önerilerini dile getirdi.

Vali Pehlivan, katılımcılar tarafından dile getirilen hususlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Söz alan herkes, birlik beraberlik vurgusu yaptı, huzur ikliminin yakalanmış olmasının memnuniyetini dile getirerek bu konuda başta güvenlik birimleri olmak üzere devletin bütün kurumlarına teşekkürlerini ve bu güzel ortamın daim olması için müşterek gayret gösterilmesi gerektiğini belirtti. Toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.