Vali Pehlivan, Güçlükonak’a bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı

Vali Pehlivan, Güçlükonak’a bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı

Vali Ali Hamza Pehlivan, Güçlükonak ilçesine bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığında Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Güçlükonak Kaymakamı Mehmet Göze, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Taş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tahir Başkonuş, Fındık Belde Belediye Başkanı Abdulselam İmre, İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Kayran, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Muhtarların sorun, tespit ve taleplerini dile getirdiği toplantıda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün kamu hizmet alanlarında yatırımların, çalışma ve faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Vali Pehlivan, pandemi döneminde de tedbir kurallarına uygun şekilde ilçe ziyaretlerinde Muhtar toplantılarını sürdürdüklerini, Muhtarlar ile mütemadiyen bir araya gelip istişarelerde bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

Şırnak genelinde tamamlanan ve devam eden yatırım ve faaliyetler hakkında bilgiler veren Vali Pehlivan, Pandemi ile mücadele kapsamında kent genelinde aşılama çalışmaları ile takip, denetim ve vatandaşların bilinçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğinin de altını çizdi. Bu süreçte muhtarlara da önemli görevler düştüğünü belirten Vali Pehlivan, muhtarların ilçede devam eden aşılama çalışmalarını birebir yakından takip etmelerini istedi, pandemi sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.