Vali Pehlivan, İdil’de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Vali Pehlivan, İdil’de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

          Vali Ali Hamza Pehlivan, İdil İlçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

          Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Fatih İlkokul/Ortaokulu'nu ziyaret eden Vali Pehlivan’ı okula gelişinde İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, İl Sağlık Müdür V. Naci Uğur, Okul Müdürü Serdar Tatar, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı. Vali Pehlivan, öğrencilerin okul kütüphanesinde sergilenen çalışmalarını inceledi; sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

          Daha sonra öğretmenler ile toplantı gerçekleştiren Vali Pehlivan, Şırnak’ta eğitim öğretim bilinci, kalitesi ve başarı düzeyini artırmak maksadıyla eğitim alanında sürdürülen kapsamlı çalışmalardan bahsetti. Öğretmenlerin görüşlerini dinledi. Eğitim öğretim konusunda yürütülecek çalışmaları değerlendirdi; görüş, öneri ve tavsiyelerde bulunarak bütün öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

İlçe Jandarma Komutanlığına ait 24 üniteli vardiya yatakhanesi inşaat alanında inceleme

          İlçe Jandarma Komutanlığı sahasında bulunan inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı, talimatlar verdi.

          Ziyaretinde Vali Pehlivan’a İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Refik Özsoy, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Kozan, Haberli Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Erkan Şener, Karalar Belediye Başkanı Halef İnan, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahim Karatay, AK Parti İdil İlçe Başkanı Murat Ay, çevre Köy ve Mahalle Muhtarları ve köy sakinleri eşlik etti.

Alakamış ve Haberli Köyünde Vatandaşlarla Bir Araya Gelindi

          Vali Ali Hamza Pehlivan, İdil’e bağlı Alakamış ve Haberli Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

          Vali Pehlivan, ilk olarak Haberli İlkokulunu ziyaret ederek sınıfta bulunan öğrencilerle sohbet etti, öğretmenlerden bilgiler aldı, öğrencilere hediyeler verdi, derslerinde başarılar diledi.

          Okul ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle inşa edilen halı saha tesisi ile köy sakini hayırseverlerin katkılarıyla geçtiğimiz yıl içerisinde yapımı tamamlanarak köyümüze kazandırılan konuk evini gezen Vali Pehlivan, Köy Muhtarı Şemun Güzel'den bilgiler aldı, hayırlı olmasını diledi.

          Köy Muhtarları ve vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet gerçekleştiren Vali Pehlivan, çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulundu; sorun, ihtiyaç ve talepleri dinledi.

          Vali Pehlivan, daha sonra köyde bulunan Mor Dodo Kilisesini ziyaret etti, Kilise hakkında bilgiler aldı. Son olarak Jandarma İstihkam birimi tarafından 2021 yılı Aralık ayında yapımı tamamlanan Haberli Jandarma Karakol Komutanlığına ziyaret gerçekleştirildi.

          Vali Pehlivan, Karakol Komutanlığında bulanan Şüheda Köşesini inceledi, yeni yapılan hizmet binasını gezerek İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Kozan ve Karakol Komutanı Başçavuş Erkan Şener'den bilgiler aldı, karakolda bulunan jandarma personellerimizle görüşerek görevlerinde üstün başarılar diledi.

          Köy ziyaretlerinde Vali Pehlivan’a İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Refik Özsoy, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Kozan, Haberli Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Erkan Şener, Karalar Belde Belediye Başkanı Halef İnan, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahim Karatay, AK Parti İdil İlçe Başkanı Murat Ay, çevre Köy Muhtarları ve köy sakinleri eşlik etti.

vali-ali-hamza-pehlivan-idilde-bir-dizi-ziyaret-gerceklestirdi.jpegvali-ali-hamza-pehlivan-idilde-bir-dizi-ziyaret-gerceklestirdig.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.