VALİ PEHLİVAN, İDİL’E BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ PEHLİVAN, İDİL’E BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, İdil ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirerek ilçeyi gezdi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, açılış gerçekleştirmek üzere gittiği İdil İlçesine bağlı Sırtköy Beldesinde Belediye Başkanı Abdulkadir Balıca'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Balıca'dan beldede devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Pehlivan, çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra Vali Pehlivan, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından beldeye kazandırılan sentetik çim yüzeyli futbol sahasına geçerek katılımcılarla birlikte sahanın açılışını gerçekleştirdi. Saha içerisinde inceleme yaptıktan sonra kaleye penaltı atışı yapan Vali Pehlivan, futbol sahasının beldeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

İdil ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Pehlivan, İlçe Emniyet Müdür V. Erdoğan Kalkan’dan ilçede yürütülen emniyet ve asayiş konuları hakkında bilgiler aldı, çeşitli talimatlar verdi. Ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali Pehlivan, Jandarma sorumluluk bölgelerinde yapılan çalışmalar hakkında İlçe Jandarma Komutanı Serkan Kozan’dan bilgi aldı.

İdil Kaymakamlığına ziyaret

Vali Pehlivan, ilçedeki yatırımlar, başta Pandemi kapsamındaki işler olmak üzere yürütülen çalışma ve faaliyetler hakkında İdil Kaymakamı Refik Özsoy'dan bilgiler alarak çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.

Esnaf Ve Vatandaşlarla Hasbihalde Bulunuldu

    Vali Ali Hamza Pehlivan, İdil İlçesi ziyareti kapsamında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Vali Pehlivan, Hükümet Caddesi ve Sanat Sokağında esnaf dükkânlarını ziyaret etti, işyeri sahipleri ve vatandaşlarla hasbihalde bulundu. #temizlik #maske #mesafe başta olmak üzere hayati öneme sahip Pandemi tedbirleri hakkında uyarı ve hatırlatmalarda bulunan Vali Pehlivan, esnaflara hayırlı işler, bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

İdil ziyaretinde Vali Pehlivan'a İdil Kaymakamı Refik Özsoy, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yılmaz Demirelli, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Kozan, İlçe Emniyet Müdür V. Erdoğan Kalkan, Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, Sırtköy Belde Belediye Başkanı Abdulkadir Balıca, Karalar Belde Belediye Başkanı Halef İnan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, AK Parti İdil İlçe Başkanı Murat Ay, MHP İdil İlçe Başkanı Abdullah Dalmış, İl Genel Meclis Üyeleri Selahattin Sarboğa ile Abdurrahim Karatay ve Zabıta Müdürü Cemal Arslan eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.