Vali Pehlivan, Kasrik Beldesinde Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Vali Pehlivan, Kasrik Beldesinde Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Vali Ali Hamza Pehlivan, Kasrik Beldesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Kasrik Belediyesi hizmet binası önünde Belde Belediye Başkanı Mehmet Şanlı ve belediye çalışanları tarafından karşılanan Vali Pehlivan, beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Meşeiçi Şehit Bülent Deveci İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Okula gelişinde İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, Okul Müdürü Bahattin Holat, Müdür Yardımcısı Ömer Cudunoğlu ve Öğretmenler tarafından karşılanan Vali Pehlivan, sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti, kitap setleri hediye etti.

Daha sonra Öğretmenler Odasına geçen Vali Pehlivan, öğretmenler ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Şırnak İlimizde eğitim öğretim bilinci, kalitesi ve başarı düzeyini artırmak maksadıyla başlatılan eğitim seferberliğinden bahsetti. Öğretmenlerin görüşlerini dinledi. Uzaktan eğitim sürecinde yapılan çalışmalar ve yeniden başlayan yüz yüze eğitim konusunda yürütülecek çalışmaları değerlendirdi; görüş, öneri ve tavsiyelerde bulunarak bütün öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Okul ziyaretinin ardından Beldede hizmet veren Kasrik Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Vali Pehlivan, Toplum Sağlığı Merkezi Başkan V. Dr. İsmail Boyacı ve Aile Hekimi Dr. Emine Nas’tan vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetleri ile ilgili bilgiler aldı. Ziyaret vesilesiyle sağlık merkezimizde koronavirüs aşısı olan 71 yaşındaki vatandaşımız Abdullah Akdeniz ile de görüşen Vali Pehlivan, hayırlı, sağlıklı seneler diledi.

Belde ziyaretlerinde Vali Pehlivan’a İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yılmaz Demirelli, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, Merkez İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Aydınlı, Toplum Sağlığı Merkezi Başkan V. Dr. İsmail Boyacı, Kasrik Belde Belediye Başkanı Mehmet Şanlı, Yeni Mahalle Muhtarı Osman Şahin, Boğaz Mahalle Muhtarı Mehmet Ergin eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.