VALİ PEHLİVAN KAYMAKAMLARLA VİDEO KONFERANS YOLUYLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ PEHLİVAN KAYMAKAMLARLA VİDEO KONFERANS YOLUYLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Vali Ali Hamza Pehlivan İlçe kaymakamları ile yeniden kılınmaya başlanacak olan Cuma Namazı önlemleri için İlçe kaymakamları ile video konferans yoluyla toplantı gerçekleştirdi.

Kılınmaya başlanacak olan Cuma Namazı’ için Vali Ali Hamza Pehlivan Kaymakamlar ile video konferans yoluyla toplantı gerçekleştirdi. Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler kapsamında bir süredir kılınamayan ve bu Cuma belli kurallar dahilinde yeniden kılınmaya başlanacak olan Cuma Namazı hazırlıkları gözden geçirdi herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirlere alınmasına ilişkin kararlar alındı.

Kaymakamlarımız ile video konferans yoluyla gerçekleştirilen  toplantıda Koronavirüs ile mücadele kapsamında devam eden çalışmaları değerlendirildi.

Vali Yardımcısı,Kaymakamlar ve  İl Müftüsü Ramazan Tolan  İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük de iştirak ettiği toplantıda, Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler kapsamında bir süredir kılınamayan ve bu Cuma belli kurallar dahilinde yeniden kılınmaya başlanacak olan Cuma Namazı’na yönelik hazırlıkları gözden geçirildi. herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirlere ilişkin kararlar alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.