Vali Pehlivan, köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi

Vali Pehlivan, köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi

          Vali Ali Hamza Pehlivan, Silopi’ye bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi, değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

          Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonunda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İlçe Emniyet Müdürü İzzet Karaduman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Vedat Kılıç, Başverimli Belde Belediye Başkanı Medeni Tatar, Çalışkan Belde Belediye Başkanı Nadir Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Rana Tellioğlu, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

          Muhtarların sorun, tespit ve taleplerini dile getirdiği toplantıda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün kamu hizmet alanlarında yatırımların, çalışma ve faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Vali Pehlivan, ilçe ziyaretlerini ve muhtar toplantılarını sürdürdüklerini, muhtarlar ile mütemadiyen bir araya gelip istişarelerde bulunmaya devam edeceklerini belirtti. Şırnak genelinde tamamlanan ve devam eden yatırım ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

          Son dönemde fahiş fiyatlama ve stokçulukla mücadele kapsamında esnaflara, ticari işletmelere yapılan denetimler hakkında da katılımcıları bilgilendiren Vali Pehlivan, bu süreçte muhtarlara da önemli görevler düştüğünü belirtti, bu konuyu birebir yakından takip etmelerini istedi, toplumda endişe ve paniğe yol açabilecek ayçiçek yağı gibi gıda ürünleri stoğunun tükendiği yönünde spekülasyon yapanlara fırsat verilmemesi gerektiğini belirtti.

          Yerine getirmekte oldukları hizmetlerinden ve sağladıkları katkılardan dolayı muhtarlara teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.