VALİ PEHLİVAN, ÖZEL YENİ BERFİN ÖZEL EĞİTİM ve REHABİLİTASYON MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİNİ MİSAFİR ETTİ

VALİ PEHLİVAN, ÖZEL YENİ BERFİN ÖZEL EĞİTİM ve REHABİLİTASYON MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİNİ MİSAFİR ETTİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla ziyaretine gelen Özel Yeni Berfin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırladı.


Pandemi tedbirleri nedeniyle her yıl düzenlenen kapsamlı ve geniş katılımlı etkinliklerin bu yıl gerçekleştirilemediğini, fiili etkinliklerden ziyade özel kardeşlerimizin gününün gönüllerimizde icra edildiğini belirten Vali Pehlivan, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Öğrenciler Süleyman Pusat ve Ecrin Naz Balkış, Vali Pehlivan’a günün anısına çiçek sunarken Vali Pehlivan da öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Sohbet sıradında Ecrin Naz, “Sev Kardeşim” şarkısını işaret diliyle söyledi.

Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak, karşılaştıkları engelleri ortadan kaldıracak, sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak çalışmalara destek sağlamaya devam edeceklerini belirten Vali Pehlivan, ziyaretine gelen öğrenciler başta olmak üzere tüm engelli vatandaşların ve ailelerinin “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı, hayır ve iyilikler diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.