Vali Pehlivan, Şehitler Camii’nin Açılışını Gerçekleştirdi

Vali Pehlivan, Şehitler Camii’nin Açılışını Gerçekleştirdi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Uludere İlçesi Ortabağ Köyünü ziyaret ederek “Şehitler Camii”nin açılışını gerçekleştirdi.


Ortabağ Köyünde yapımı tamamlanan camiye 2010 yılında Uludere’de şehit düşen Güvenlik Korucusu Feyzi Altürk ile 2016 yılında şehit düşen oğlu Mehmet Sadık Altürk’ün anısını yaşatmak için “Şehitler Camii (Şehit Oğlu Şehit Camii)” adı verildi.

Şehitler için yapılan duaların ardından Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte Şehitler Camii'nin açılışını gerçekleştirdi, hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Cami açılışına Vali Pehlivan’ın yanı sıra 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk, Belediye Başkan V. Abdullah Umut Cihan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, 48'inci Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Beytüşşebap Kaymakamı Uludere Kaymakam Vekili Hasan Uğuz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam, İl Müftüsü Ramazan Tolan, Şehit, Gazi ve Köy Korucuları Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör, Köy Muhtarı Mirze Oslu, Şehit eşi ve annesi Hatice Altürk ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.