VALİ PEHLİVAN, SİLOPİ’DE SPORCU GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ PEHLİVAN, SİLOPİ’DE SPORCU GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, Silopi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunu ziyaret ederek genç sporcularla bir araya geldi.

İlk olarak 3 bin 500 kitap ve 10 bilgisayarlı Silopi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kültürlü Sporcu Z Kütüphane/Kafenin açılışını gerçekleştiren Vali Pehlivan, kütüphane hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. EBA Destek Merkezi olarak da kullanılacak olan Z Kütüphane/Kafenin oluşturulmasındaki desteklerinden dolayı İş adamı Selman Ökten’e plaket takdim ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

 Ardından Spor Salonunda voleybol, boks ve masa tenisi gibi spor alanlarını gezen Vali Pehlivan, genç sporcularla bir araya gelerek hasbihalde bulundu, başarılar diledi.

Daha sonra yapımı devam eden yüzme havuzu inşaatına geçen Vali Pehlivan, burada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı, talimatlar verdi.

Ziyarette Vali Pehlivan’a Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, , İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Vedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdür V. Davut Gerek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adil Özer, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Rana Tellioğlu eşlik etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.