Vali Pehlivan, Trafik Denetim Ve Yol Kontrol Noktasını Ziyaret Etti

Vali Pehlivan, Trafik Denetim Ve Yol Kontrol Noktasını Ziyaret Etti

Vali Ali Hamza Pehlivan, 1 - 7 Mayıs Trafik ve İlkyardım Haftası vesilesiyle İl Emniyet Müdürlüğüne ait Cizre yolu üzerindeki trafik denetleme ve yol kontrol noktasını ziyaret etti.

Vatandaşların huzuru ve güvenliği için yedi gün yirmi dört saat görevi başında olan ekipler ile bir araya gelen Vali Pehlivan, denetleme faaliyetleri ile birlikte Trafik ve İlkyardım Haftası dolayısıyla vatandaşları bilgilendirme konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Pehlivan, trafik denetim ve yol kontrol noktalarından geçen yolcularla kontrol sırasında görüşerek trafik kurallarına riayet etmenin, emniyet kemeri takmanın, araç kullanırken cep telefonu ile konuşmamanın, dikkatli ve tedbirli olmanın öneminden bahsetti; yolculara broşür dağıtarak koronavirüs salgınına karşı yapılan mücadele kapsamında araç içinde de sosyal mesafe şartlarına uyulması, maske kullanılması gibi kuralları hatırlattı.

Trafik Denetleme ve Kontrol Noktasında bulunan Yaşam Tünelinde de incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, alanda bulunan vatandaşlarla sinevizyon gösterimini izleyerek görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

whatsapp-image-2021-05-06-at-114907.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.