Vekil Tatar 'dan Bir Müjde Daha! O da Kasım Ayında İhaleye Çıkacak

Vekil Tatar 'dan Bir Müjde Daha! O da Kasım Ayında İhaleye Çıkacak

Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Güçlükonak ilçesinde uzun süredir yaşanan su sıkıntısı ile ilgili müjdeyi verdi. Vekil Tatar, su kaynağının tespit edildiğini ve kasım ayında ihaleye verileceğini açıkladı.

Şırnak Milletvekili Tatar, Güçlükonak ilçesinde uzun süredir içme ve kullanım suyu sıkıntısı çeken vatandaşlara sorunun çözüleceği ile ilgili müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Vekil Tatar, su sıkıntısının giderilmesi için DSİ ekipleri tarafından yerinde inceleme yapıldığını ve su kaynağının Güçlükonak'ta bulunan "Güleşli Kaynağı" olarak belirlendiğini belirtti. En kısa zamanda çalışmalara başlanacağını ve ihalesinin kasım ayı içerisinde yapılacağını belirtti.

Vekil Tatar konu ile ilgili sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi;

Vekil Tatar, "Güçlükonak İlçe Merkezimizin içme ve kullanma suyunun yetersiz olduğu, bunun karşılanmasına yönelik gerekli çalışmalar yapılmıştır. Güçlükonak ilçemizin içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak DSİ tarafından alternatif kaynaklar üzerinde incelemelerde bulunulmuş olup Güçlükonak ilçemize en uygun suyun boru hattı uzunluğu, terfi yüksekliği ve işletme giderleri de göz önünde bulundurulduğunda Güleşli Kaynağından karşılanabileceği tespit edilmiştir. Güleşli kaynağı Güçlükonak ilçe merkezimize 17 km mesafede yer almaktadır. Kasım ayı içerisinde İçme suyu proje ihalesi yapılacaktır."

guclukonnak-ilcesi.jpg Arslan Tatar'ın Güçlükonak Açıklaması

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.