Vekil Tatar’dan İlçelere Ziyaret

Vekil Tatar’dan İlçelere Ziyaret

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Şırnak Merkez ve ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirerek sorun ve sıkıntıları yerinde tespit edip, vatandaşlarla ortak çözüm yolları üretiyor.

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, son bir haftada Şırnak Merkez, Silopi, İdil, Uludere ve Beytüşşebap ilçeleri ile bağlı beldelere ziyaretler gerçekleştirdi. Vekil Tatar, ilçe, belde ve köylerdeki sorunları direk muhataplarından dinliyor, çözüm yolu için fikir alışverişinde bulunuyor.

İdil İlçesini ziyaret eden Vekil Tatar, kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçenin sorun ve sıkıntıları tespit edilip, çözüm yolları arandı. Daha sonra Vekil Tatar ve beraberindekiler ilçe esnafını ziyaret etti.

SİLOPİ

İdil İlçesi ziyaretinden sonra Silopi İlçe Kaymakamı Cahit Koç’u ziyaret eden Vekil Tatar, Habur Sınır Kapısındaki sorun ve sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirti.

Daha sonra Silopi İlçesi’ne bağlı Başverimli, Görümlü ve Çalışkan Beldelerini ziyaret ederek Belediye başkanları, belde halkı ve esnafı ile bir araya geldi.

ULUDERE

Uludere İlçe Merkezi, Hilal ve Şenoba Belediye Başkanlarını ziyaret eden Vekil Tatar, Belediye Başkanları ile halk toplantıları gerçekleştirdi. İlçe ve beldelerin sorunları tespit edildi. Hastane ziyaretinden sonra Vekil Tatar, birkaç köyü ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.

Seçim döneminde verdiği sözlerden biri olan Röntgen cihazı Uludere Devlet Hastanesi’ne kuruldu. Vekil Tatar, en kısa sürede Uludere Devlet Hastanesi’ne Diyaliz Merkezi kuracaklarını söyledi.

BEYTÜŞŞEBAP

Son olarak Beytüşşebap İlçesini ziyaret eden Vekil Tatar, Beytüşşebap ilçesinin sorun ve sıkıntılarını görüşmek üzere, Belediye Başkanı Habip Aşan ve AK Parti Beytüşşebap İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman ile birlikte muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Beytüşşebap köylerindeki eğitim, sağlık, yol sorunlarının çözümü için çalışmalara başlayacaklarını belirtten Vekil Tatar, asıl hedefinin Irak’a 2’inci bir sınır kapısının açılması olduğunu söyledi.

beya.jpgsi.jpgul.jpgula.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.