Vekil Tatar’dan Müjde! Gençlik Spor Bakanlığı Şırnak’a Birçok Tesis Yapacak

Vekil Tatar’dan Müjde! Gençlik Spor Bakanlığı Şırnak’a Birçok Tesis Yapacak

Ak Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşmede Şırnak’a bir çok yatırım yapılacağının müjdesini aldı.

Ak Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Şırnak’ın sorunlarını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştü. Yapılan görüşmede Şırnak’ta bir çok proje yatırım programına alındı.

Milletvekili Tatar ve Bakan Bak’ın görüşmesinde, Şırnak Üniversitesi kampüs alanı içerisinde yer alan taşınmaz üzerine 1.000 Kişilik Öğrenci Yurdunun Yatırım Programına alınmasına karar verildi.

BAHÇELİEVLERE SPOR SALONU

Ayrıca görüşmede Şırnak Merkez Bahçelievler Mah. 809 Ada 28 Parsel alanla ilgili tahsis ve zemin etüt çalışmaları tamamlanması, akabinde 1.500 Seyirci Kapasiteli spor salonu yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığınca yatırım programına alınması sağlandı.

CUMHURİYET MAHALLESİNE GENÇLİK MERKEZİ

Milletvekili Tatar, Şırnak İl Merkezine Cumhuriyet Mah. 489 ada 11 parsel üzerinde bulunan genç ofis binasının deprem dayanım testinden çürük çıkmasından dolayı mevcut binanın yıkılarak yerine spor salonu ve Tip Gençlik Merkezinin salonlu gençlik merkezi yapılacağının da müjdesini verdi.

Şırnak Şehir Stadyumunun bitirilmesi, projede tespit edilen diğer eksilikler için gerekli ödeneğin Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca karşılanacağını ifade eden Milletvekili Arslan Tatar,; “Sayın Bakanımıza, Şırnak ilimize gösterdiği hassasiyet ve yapacakları hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.