Yağmur Taktaş kimdir? Yağmur Taktaş öldürüldü mü?

Yağmur Taktaş kimdir? Yağmur Taktaş öldürüldü mü?

Bir dönem yayınlanan popüler yarışma programı olan İşte Benim Stilim’in yarışmacılarından Yağmur Taktaş’ın öldürüldüğü iddiaları sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Yağmur Taktaş kimdir? Yağmur Taktaş işte benim stilim

Bir dönem Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Yağmur Taktaş hakkındaki iddialar kan dondurdu. Amerika’da yaşayan genç kadının eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü ardından da profilinin ele geçirildiği haberleri sosyal medyaya gündem konusu oldu.

yagmurtaktas1.jpeg

Yurt dışında katledildiği iddia edilen genç kadının cenazesi ailesinin yaşadığı Adana’ya getirilip defnedildiği de iddialar arasında.

ssygmurt.jpg

Yağmur Taktaş’ın Instagram profil fotoğrafına Exorcist adlı korku filmi karakteri Regan görseli koyulması ve tüm paylaşımların kaldırılması hakkında da farklı yorumlar yapıldı.

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş, 1996 yılında Adana’da doğdu. Lise eğitimini Adana Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Spor ve moda alanlarına ilgi duyan İşte Benim Stilim gibi televizyon programlarına katılmış ve cesur pozlarıyla dikkat çekmiştir.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.