Yaptığımız Haber Ses Getirdi: Şırnak'ın Bir Sorunu Daha Çözüldü

Yaptığımız Haber Ses Getirdi: Şırnak'ın Bir Sorunu Daha Çözüldü

Geçtiğimiz günlerde vatandaşlar için büyük bir sorun olan tünellerdeki ışıklandırma sorununu dile getirmiştik, yetkililer tarafından çağrımız cevap buldu. Şuan tünellerde karanlık sorunu çözüme kavuştu.

Şırnak-Cizre arasında bulunan tünelin ışıklandırma sorununu geçtiğimiz günlerde gündeme getirmiştik. Karayolundaki tünellerin ışıklarının kapalı olması vatandaşlar için büyük bir tehlike yaratıyordu bu konu ile ilgili bize ulaşan vatandaşlar bu sorunu yetkililere iletmemizi istedi. Bu kapsamda yaptığımız paylaşımlar ve girişimler sonucunda dile getirilen sorun çözüme kavuşturuldu. Duyarlılıklarından dolayı yetkililere teşekkür ediyoruz. Sizlerde yaşadığınız sorunları ve eksiklikleri bizlere iletebilirsiniz.

sirnak-tunel.jpg Şırnak Cizre Karayolu Tüneli

NE OLMUŞTU?

Şırnak-Cizre karayolundaki tünellerin ışıklarının kapalı olması nedeniyle kazaya davetiye çıkarıyor. Sürücüler tünellerden geçerken zor anlar yaşıyor.

Şırnak-Cizre karayolunun 27.kilometresindeki şehit jandarma yüzbaşı Mustafa Erdal ve şehit güvenlik korucusu Dündar Page tünellerinde, daha önce açık olan tünel ışıkları bir kaç aydır çalışmıyor. Bu duruma sürücüler tepki gösterirken kazaları da davetiye çıkarıyor.

Sürücüler tünele girdiği esnada aniden karanlık olması nedeniyle zor anlar yaşıyor. Muhtemel kazalara yol açmadan Karayollarının gerekli çalışmayı yapması gerekiyor.

Her gün binlerce araç bu tünellerden geçmektedir. Sorumlular hiç mi bu yolu kullanmamaktadır? Vatandaşlar tarafından yapılan şikayetler neden dikkate alınmıyor?

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.