Yarın okullar tatil mi? 21 Kasım okullar tatil mi?

Yarın okullar tatil mi? 21 Kasım okullar tatil mi?

Türkiye’nin bir çok ilinde yoğun sağanak ve kar yağışı ile birlikte fırtına etkili olurken bazı illerde eğitime ara verildi. 21 Kasım okullar tatil mi? 21 Kasım tatil olan iller? İstanbul okullar tatil mi? Zonguldak okullar tatil mi?

Türkiye genelinde yoğun sağanak ve kar yağışlı hava dalgası da etkisini göstermeye başladı. Öğrenciler ve velileri, 21 Kasım 2023 Salı gününe ilişkin Valilikler tarafından kar tatili açıklaması olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. 21 Kasım okullar tatil mi? Okullar tatil mi 21 Kasım? 21 Kasım okullar tatil mi İstanbul, Bursa, Yalova, Zonguldak, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Bingöl, Hakkari, Şırnak, Kocaeli, Karabük

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği yaptığı açıklamada, “Kuvvetli yağış ve fırtınadan olumsuz yönde etkilenin Karadeniz Ereğli ilçe genelinde 21 Kasım Salı ve 22 Kasım Çarşamba günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 2 gün süreyle ara verilmiştir” açıklaması yapıldı. Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihlerde 2 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

ERZURUM

Erzurum Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle; Aşkale ve Horasan ilçelerimizde kırsal mahalle okullarımızda ve taşımalı eğitime, Karayazı, Narman ve Tortum ilçelerimizde; taşımalı eğitime, Köprüköy ilçemizde; kırsal mahalle okullarımızdaki taşımalı eğitime, Çat ve Tekman ilçelerimizde eğitime, Salı günü (21.11.2023) 1 gün süre ile ara verilmiştir” ifadelerine yer verdi.

21 Kasım için valiliklerden haber gelmesi ile duyurular haberimize eklenecektir.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.