YAZ KUR'AN KURSLARINDA FUTBOL TURNUVASI

YAZ KUR'AN KURSLARINDA FUTBOL TURNUVASI

Şırnak İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Yaz Kur'an Kurslarına devam eden öğrencilerden oluşan takımlar arasında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Turnuvada birinciliği Kumçatı İhlas Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri kazanırken, Hz Ömer Camii Kur'an Kursu ikinci, Hz Bilal Camii Yaz Kur'an Kursu üçüncü ve Fatih Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ise dördüncü oldu.

Final müsabakası İl Müftüsü Ahmet Dilek'in başlama vuruşu ile başladı. Maçın ardından ödül töreninde konuşan Müftü Dilek, bu tür organizasyonların öğrencilerin motivasyonunu artırdığını, kursa devamlarına olumlu etkisi olduğunu dile getirerek Kur'an Kurslarında; Kur'an'ı Kerim ve dini bilgiler öğretmenin yanında bu tür sportif etkinliklerle de öğrencilerin gelişimine mümkün olduğu kadar katkı sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen personelleri tebrik eden İl Müftüsü Dilek, “turnuvaya destek veren Belediyemize, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze ve Üniversitemize teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül törenine katılan Gençlik Spor İl Müdürü Abdullah Ayar da emeği geçenlere teşekkür ederek her zaman öğrencilerin yanında ve onlara destek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Törene İl Müftüsü Ahmet Dilek'in yanı sıra, Gençlik Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Sancar, Şırnak Üniversitesi Spor Şube Müdürü A.Nasır Bural, Şube Müdürü Halil Kılınç ve müftülük personeli ile öğrenciler katıldı.

sirnakta-yaz-kuran-kurslarinda-futbol-turnuvasi-yapildi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.