Yeni Mardin İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Yeni Mardin İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Kullanıcılar yeni Mardin İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday'ın kim olduğunu merak ediyor. İşte Cebrail Buğday kimdir, nereli, kaç yaşında sorularının cevapları.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Cebrail Buğday'ın kim olduğu, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu konusu halk tarafından merakla takip ediliyor. Ayrıca, Buğday'ın geçmiş görevleri de dikkat çekiyor.

Cebrail Buğday Kimdir?

Cebrail Buğday, emniyet teşkilatının deneyimli isimlerinden biridir. Daha önce Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde ilçe emniyet müdürü olarak görev yapan Buğday, sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde polis başmüfettişi olarak görevine devam etmiştir. Buğday, son kararname ile Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne atanmıştır.

Cebrail Buğday Nerelidir?

Cebrail Buğday'ın nereli olduğu konusunda şu anda net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, bu konuda detaylar elde edildikçe bilgi güncellenecektir.

Cebrail Buğday'ın Görev Geçmişi

Cebrail Buğday'ın görev geçmişi, onun emniyet teşkilatı içinde deneyimli bir isim olduğunu göstermektedir. Daha önce Balıkesir'e bağlı Dursunbey ilçesinde ilçe emniyet müdürü olarak görev yapmış olan Buğday, bu görevinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde polis başmüfettişi görevine atanmıştır. Son olarak Mardin İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmiştir.

Cebrail Buğday Kaç Yaşındadır?

Cebrail Buğday'ın doğru yaş bilgisi konusunda şu anda net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, yaş konusunda detaylar elde edildikçe bilgi güncellenecektir.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum