Yeni Seçilen Belediye Başkanı 270 İşçiyi İşten Çıkardı

Yeni Seçilen Belediye Başkanı 270 İşçiyi İşten Çıkardı

Göreve gelir gelmez 270 işçinin görevine son veren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "270 işçiyi değil, 200 bin Ceyhanlıyı düşünmek zorundayım “dedi. Ayrıca başkan "belediye bütçesinin nerede ise tamamı işçilerin maaşına gidiyor" dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, göreve başlar başlamaz 270 işçinin işten çıkarılmasıyla gündeme damga vurdu. Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e konuşan Aydar, işten çıkarılanların 140'ının işe gelmeden maaş aldığını, geri kalanın ise torpilli oldukları için görev beğenmediklerini söyledi.

BELEDİYE BÜTÇESİNİN NEREDEYSE TAMAMI MAAŞA GİDİYOR
Aydar, Ceyhan Belediyesi'nin 22 milyon 800 bin liralık bütçesinin 21 milyon 870 bin lirasının çalışanlara maaş olarak ödendiğini ve geriye kalan 130 bin liranın ise hizmet sunmaya yetmediğini ifade etti. Temizlik ve bahçe işleri için alınan elemanların masa başında oturduğunu ve Ceyhan'ın pislikle boğuştuğunu dile getirdi.

"BANKAMATİKÇİ" VE "TORPİLLİ" ELEMANLAR
Aydar, 270 işçinin 140'ının işe gelmeden maaş alan "bankamatikçi" olduğunu ve geri kalanın da torpille işe girerek yüksek maaş beklentisi içinde olduğunu savundu. Kendisinin göreve sadece maaş ödemek için gelmediğini ve 200 bin Ceyhanlının refahı için çalışacağını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum