Yeni Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İzzet Aydın'dan Göreve Başlama Mesajı

Yeni Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İzzet Aydın'dan Göreve Başlama Mesajı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in atama kararı ile Adana'dan Şırnak'a atanan, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İzzet Aydın göreve başlama mesajı yayımladı.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Bakan Tekin'in ataması ile atanan yeni Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İzzet Aydın göreve başlamasının ardından göreve başlama mesajı yayımladı.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İzzet Aydın mesajında şu ifadelere yer ver;

Müdür Aydın; " 25.08.2023 tarihi itibariyle Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamış bulunmaktayım. İsminde birçok değeri ve güzelliği barındıran; tarihiyle, coğrafyasıyla ve kültürüyle ülkemizin güzide şehirlerinden biri olan güzel Şırnak'ımıza hizmet edecek olmanın heyecanı içerisinde olduğumu, eğitim anlamında daha nice başarıya ulaşabilmesi için birlikte yürüyeceğimiz bu yolda ilk günün heyecanı ve gayreti ile çalışmalarımıza yön vereceğimizi bilmenizi isterim. Böyle güzide bir şehrin eğitimini bizlere emanet eden Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'e şükranlarımı arz ediyorum.
Göreve başlarken başta emaneti devraldığımız Sayın Mirza Çazım'a başarılar diliyor, Şırnak'ımızda bugüne kadar görev yapan İl Milli Eğitim Müdürlerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını belirtiyor, hizmetlerin daha da artarak en kaliteli şekilde devam edeceğinin bilinmesini istiyorum.
Eğitim meselesi, memleketimizin inşası meselesidir. Bu yolda, Sayın Valimizin önderliğinde, ülkemizin güzide şehri Şırnak'ımızda eğitim kalitesinin iyileştirilmesi adına gerçekleştireceğimiz çalışmalarda; yönetici, öğretmen ve mesai arkadaşlarımın, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basının, tüm Şırnaklı hemşerilerimin şahsıma ve kurumuma desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyor; görev sürem boyunca ilimizde eğitim adına güzel işler başarabilmeyi temenni ediyorum. Bugünden itibaren Şırnak'ta eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüzün de makamımızın da kapısı açıktır. Yeni dönemin, Şırnak'ımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum