Yenişehir Belediyesi kar temizleme çalışmasını sürdürüyor

Yenişehir Belediyesi kar temizleme çalışmasını sürdürüyor

DİYARBAKIR (AA) - Yenişehir Belediyesi, ilçeye bağlı 42 mahalle ve ana caddelerde vatandaşların mağdur olmaması için kar temizleme ile yol açma çalışmasını...

DİYARBAKIR (AA) - Yenişehir Belediyesi, ilçeye bağlı 42 mahalle ve ana caddelerde vatandaşların mağdur olmaması için kar temizleme ile yol açma çalışmasını dün geceden bu yana aralıksız şekilde sürdürüyor.

Yenişehir Belediyesi ekipleri, dün akşam etkili bir şekilde başlayan kar yağışıyla ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı çalışma başlattı.

Yapılan çalışmaların 24 saat esaslı olduğunu belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, sahada hazır durumda olmaya devam edeceklerini söyledi.

Beşikci, "Ulaşım yollarını sürekli açık tutmak için yol açma çalışmalarının yanı sıra merkez ve kırsal mahallelerimizde ekiplerimiz kar temizleme çalışmaları yapıyor. Meteorolojik uyarılar doğrultusunda gerekli tüm tedbirlerimizi almaktayız. İlçemizde yolların açık tutulması ve vatandaşlarımızın rahat bir kış geçirmesi amacıyla çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde 24 saat esaslı vardiyalı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.



AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.