Yenişehir’in Yıldız Kızları Yeniden Türkiye Yarı Finallerinde

Yenişehir’in Yıldız Kızları Yeniden Türkiye Yarı Finallerinde

2023-2024 Eğitim öğretim yılı, okul sporları Voleybol Küçükler kız kategorisinde, Şırnak’ı Şanlıurfa’da temsil eden Silopi Yenişehir ortaokulu küçük kız voleybol takımı yarıfinallere katılmaya hak kazandı.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı, okul sporları Voleybol Küçükler kız kategorisinde, Şırnak’ı Şanlıurfa’da temsil eden Silopi Yenişehir ortaokulu küçük kız voleybol takımı, turnuvada fırtına gibi esti. Turnuvanın ilk günü Osmaniye Düziçi ortaokulu ile karşılaşan Şırnaklı voleybolcular, rakibine set vermeden 2-0 gibi net bir skorla turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Grupta önce Adıyaman ekibini 2-0 ‘ lık net skorla geçen yıldız kızlar, turnuvanın son günü ev sahibinin rakibi oldu. Şanlıurfa ile kıyasıya geçen bölge şampiyonluğu mücadelesinde, Şırnak’ın gururu kızlar rakibini 2-1 yenerek bölge şampiyonluğunu bir kaz daha tekrarladı.

Takım Antrenörü aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmeni Emrah Şahin, yaptığı açıklamada; “İlimizin ve okulumuzun bölge maçlarında sesi olduk. 12 il şampiyonu takımının katılımı ile yapılan turnuvada, bölge şampiyonluğunu elde ettik. Kızlarımızın başarısı bizleri bir kez daha mutlu etti, geçen yıl yine aynı başarıyı göstererek okulumuzun adını Türkiye son 32 takım arasına yazdırmayı başarmıştık. Bu yılda aynı başarıyı tekrarlayarak yeniden Türkiye genelinde son 32 takım arasına adımızı yazdırdık, çalışmalarımızın karşılığını almaktan çok mutluyuz, okulumuz adına bu başarı bir gelenek haline geldi. Turnuva vesilesi ile İlk defa Şanlıurfa iline giden kızlarımız oldu, onlar için hem sportif bir etkinlik, hem kültür gezisi şeklinde oldu. Bizlere her konuda destek veren Okul Müdürümüz Bilal Aksoy’a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Bilen’e ve destek veren sponsorlarımızdan Silopi akman gelinlik, Karal Kırtasiye ve Baş verimli belediye başkanımız Medeni Tatar beye teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Silopi Yenişehir ortaokulu 12-15 Mart tarihleri arasında Gaziantep ilinde düzenlenecek Türkiye Yarıfinalleri ’ne katılacaktır.

aa.jpg

aas.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum