Yetkililer Neden Duyarsız Bu Yolu Kim Yapacak!

Yetkililer Neden Duyarsız Bu Yolu Kim Yapacak!

Şırnak merkeze bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Taşlı Yol sokakta Akmercan Doğalgaz firması tarafından 3 aydır bitirilen yolda açılan çukurlar hala onarılamadı. Vatandaşlar bu duruma tepki göstererek yetkililere seslendi. Bu yolu kim yapacak!

Doğalgaz hattı döşemesi için Akmercan Şırnak-Hakkari Doğalgaz firması tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından Şırnak'ta bulunan bazı caddelerde açılan çukurların kapatılmaması, mahalle sakinleri ve sürücüler arasında ciddi endişelere yol açıyor.

Doğalgaz Çalışmalarının Ardından Açılan Çukurlar

Akmercan Şırnak-Hakkari Doğalgaz firması, Bahçelievler Mahallesi Taşlı Yol Sokak'ta doğalgaz hattı döşemesi için 3 ay önce kazı çalışmalarına başladı. Ancak, bu çalışmaların ardından cadde üzerinde açılan çukurların düzgün bir şekilde kapatılmadığı gözlemlendi. Çalışmanın bitmesinin ardından sadece boruların üstü kapatılırken, çukurlar açık bırakıldı.

Mahalleli Tepkili

Açılan bu çukurlar, özellikle araç sürücüleri için büyük bir tehlike oluşturuyor. Gece veya kötü hava koşullarında bu çukurlara çarpmak, ciddi kazalara neden olabilir. Ayrıca, yağışlı havalarda çukurların çamurla dolması, yolların çamur içinde kalmasına yol açıyor.

Mahalle sakinleri, bu duruma büyük bir tepki gösteriyor. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle zor anlar yaşadıklarını ifade eden mahalle sakinleri, sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyor. Çamurla kaplanan caddeler, yürüyüş yapmaya çalışan insanlar için de büyük bir sorun teşkil ediyor.

calisma.jpg Doğal Gaz Çalışması Sonrası Bırakılan Enkaz

Çözüm Beklentisi

Mahalle sakinleri ve şehirde yaşayan vatandaşlar, bu sorunun Akmercan Şırnak-Hakkari Doğalgaz firması veya belediye tarafından bir an önce çözülmesini bekliyor. Hangi tarafın sorumluluk üstleneceği konusunda belirsizlik devam ederken, çözüm arayışı sürüyor.

dogal-gaz.jpg Doğal Gaz Çalışması Sonrası Bırakılan Enkaz

Yaşanan bu durum, hem şehrin estetiğine zarar veriyor hem de günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Şırnak halkı, çukurların bir an önce kapatılmasını ve yolların temizlenmesini talep ediyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.