Yılın En Çok İhracat Yapan Şirketi Açıklandı: Şırnaklı İş İnsanı Firması ile Şampiyon Oldu

Yılın En Çok İhracat Yapan Şirketi Açıklandı: Şırnaklı İş İnsanı Firması ile Şampiyon Oldu

Türkiye genelinde ihracat yapan ilk bin firma arasında yer alarak büyük bir başarıya imza atan Cizreli İş İnsanı Yüksel Bilen, Doğu Anadolu ihracatçılar Birliği’nde ve Şırnak ilinde ise 1.’nci olup İhracat Şampiyonu oldu.

Gerçekleştirdiği ihracatla hem ülke hem bölge hem de il ekonomisine büyük katkı sağlayan Cizreli İş İnsanı Yüksel Bilen, İhracat Şampiyonu oldu.

Şırnak’ın İhracat Şampiyonu İş İnsanı Yüksel Bilen, Cizre’nin Gururu oldu

Türkiye’de 2022 yılında en fazla ihracat yapan ilk bin firma arasında yer almayı başaran Cizreli İş İnsanı Yüksel Bilen’in sahibi olduğu Yüksel Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ltd. Şti. 342’nci sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Yüksel Dış Ticaret Ltd. Şti. Doğu Anadolu ihracatçılar Birliği’nde ve Şırnak ilinde 1. sırada yer alarak İhracat Şampiyonu oldu.

is-insani.jpg Ödül Töreni

Cizre’de Dedeman Otelinde düzenlenen ödül töreni gecesinde Türkiye İhracatçı Meclisi verilerine göre 342. Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği’nde ve Şırnak ilinde 1. sırada yer alarak İhracat Şampiyonu olan İş İnsanı Yüksel Bilen, ödülünü Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Nazlı Demir’in elinden aldı.

Çok sayıda iş insanı, STK Temsilcisi ve vatandaşların katıldığı ödül töreninde İhracat Şampiyonu ödülünü alan İş İnsanı Yüksel Bilen, “Ülkeme, bölgeme ve memleketimi bir katkım olduysa ne mutlu bana. Bizler bu ülkeye hizmet etmek ve bölgeyi kalkındırmakla yükümlü olan insanlarız” dedi.

33333.jpg Ödül Töreni

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.