YOLCU OTOBÜSÜ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI:1 ÖLÜ,12 YARALI

YOLCU OTOBÜSÜ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI:1 ÖLÜ,12 YARALI

Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Özbek Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 12 kişi yaralandı.

Şırnak’ın İdil ve Mardin’in Nusaybin ilçeleri arasında bulunan Özbek Köyü Mevkiinde Yolcu Otobüsü ile Otomobil kafa kafaya çarpıştı.Kazada 1 kişi öldü 12 kişi de yaralandı.

Kaza İdil-Nusaybin Karayolun 50.Km bulunan Özbek Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kuzey Irak’tan Diyarbakır istikametine doğru giden Ömer Uğur idaresindeki yolcu otobüsü karşı yönden gelen plakası ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan iki kişiden Merve Batmaz hayatını kaybederken, yolcu otobüsünde bulunan sürücü Ömer Uğur ile 10 yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırılırken, Merve Batmaz’ın cenazesi otopsi için İdil Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Merve Batmaz’ın İdil’in Oyalı Köyü Mevlana Ortaokulunda Müdür Yardımcısı ve Türkçe Öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili incelemeler devam ediyor.

Milli Eğitim Müdüründen Taziye Mesajı

İdil’in Oyalı Köyü Mevlana Ortaokulunda Müdür Yardımcısı ve Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan Merve Batmaz’ın trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Mirza Tetik, yayınladığı taziye mesajında; “Değerli öğretmenimize Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına sabrı cemil ve milli eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.