Yurtdışı Telefonu Kullananlara Yeni Müjde: Süre Uzatılıyor

Yurtdışı Telefonu Kullananlara Yeni Müjde: Süre Uzatılıyor

Yurtdışından getirilen telefonları kullanan vatandaşlara müjde! Ak parti genel başkan yardımcısı sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o açıklama ve detayları.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, yurt dışı cep telefonu kullanan ve süre uzatma konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, yurt dışı cep telefonu kullananları yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Sırakaya’nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre, yeni düzenleme ile birlikte yurt dışı cep telefonlarının kullanım süresi 30’ar gün daha uzatılabilecek. Şu anda bir hat 120 gün süreyle kullanılabilirken, yeni düzenleme ile birlikte e-devlet üzerinden süre uzatılabilecek.

Sırakaya’nın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:”Bir müjdemiz de yurt dışından getirilen cep telefonlarıyla ilgili Yapılacak yeni düzenleme ile Yurt dışı cep telefonlarına e-devlet üzerinden ‘Geçici haberleşme’ için başvuru yapılması durumunda mobil cihazlarını kullanım süresi 2 defaya mahus olarak 30’ar gün uzatılabilecek”

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.