Yüzüncüyıl harikalar 10 Kasım Atatürk fotoğrafı nasıl yapılır?

Yüzüncüyıl harikalar 10 Kasım Atatürk fotoğrafı nasıl yapılır?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Atatürk ile yapay zeka sayesinde yan yana gelen fotoğraflar büyük ilgi gördü. Kullanıcılar 10 Kasım gelmesiyle Atatürk ile fotoğrafının olmasını istiyor. Yüzüncü yıl harikalar Atatürk 10 kasım fotoğrafı nasıl yapılır?

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında, Atatürk ile yapay zeka yüzüncü yıl harikalar uygulaması ile oluşturulan fotoğraflar sosyal medyada kısa sürede trend haline geldi. Milyonlarca insanın Atatürk ile yapay zeka sayesinde fotoğrafı oldu. Atatürk ile fotoğrafını paylaşan kullanıcılar büyük ilgi ve beğeni topladı. 10 Kasım Atatürk’ün 85.ölüm yıl dönümünde kullanıcılar tekrar Atatürk ile yan yana fotoğraf paylaşabilmek için uygulamayı kullanmak istiyor. Atatürk ile yapay zeka 10 kasım fotoğrafı nasıl yapılır? yüzüncüyıl harikalar com yapay zeka, 100.yıl harikalar

Cumhuriyet’in 100.Yılında Atatürk ile yapay zeka sayesinde yapılan fotoğraflar büyük ilgi gördü

Yüzüncüyıl harikalar sitesi Atatürk ile fotoğraf paylaşma heyecanı yaşayan insanlar sayesinde yoğun ilgi gördü, saniyede 15 fotoğraf üretildi ve 2 milyondan fazla kişinin Atatürk ile yapay zeka sayesinde fotoğrafı oldu.

ataturkilefotograf01.jpg

ataturkilefotograf03.jpg

YÜZÜNCÜYIL HARİKALAR 10 KASIM ATATÜRK FOTOĞRAFI NASIL YAPILIR?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Atatürk ile yapay zeka sayesinde fotoğraf yapılabilmesi için uygulamayı, kullanıcılar ile paylaşan yüzüncü yıl harikalar platformu başta 10 Kasım için de özel çalışma yapılacağını belirtse de daha sonra üzücü bir gelişme duyurdu. Platformdan yapılan açıklamada, “29 Ekim haftasında Yüzüncü Yıl kutlamaları kapsamında yayına aldığımız yuzuncuyil.harikalar.com web sitemiz, kampanyanın sona ermesiyle 30 Ekim saat 19:23 'de kapanmıştır. Sizlerden çokça talep gelse de 10 Kasım'da uygulamanın tekrar aktif olmayacağını üzülerek bildirmek durumundayız. En kısa sürede uygulamayı farklı platformlar aracılığıyla sizlerle yeniden paylaşmayı umuyoruz. Anlayışınız için teşekkürle."

yuzuncuyilharikalar-aciklama.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum