Zafer Partili İlçe Başkanı ölü bulundu

Zafer Partili İlçe Başkanı ölü bulundu

İki gündür haber alınamayan Zafer Partisi Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin'in otomobilinin yanında cansız bedeni bulundu. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Şahin'in cenazesi Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yakınları tarafından iki gündür haber alınmayan Zafer Partisi İlçe Başkanı Ramazan Şahin'in (59) bulunması için çalışma başlatıldı. Polis ekiplerinin incelemeleri sonucu Şahin'in cep telefonunun en son Ortanca ilçesindeki Kocabel mevkiinde sinyal verdiği tespit edildi.

Şahin'in otomobilin yanında hareketsiz bir şekilde bulunması üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Şahin'in hayatını kaybettiği tespit edildi.

İncelemelerin ardından Şahin'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

ZAFER PARTİSİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Zafer Partisi sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşım ile Ramazan Şahin'e Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diledi.

Partiden yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Zafer Partisi Dalaman İlçe Başkanımız Ramazan Şahin vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz"

RAMAZAN ŞAHİN KİMDİR?

1970 yılında Muğla'nın Dalaman ilçesinde dünyaya gelen Ramazan Şahin, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Şahin, Dalaman'da avukatlık ve ticaretle uğraşıyordu.

Şahin, Zafer Partisi'nin Dalaman ilçe başkanlığına 2022 yılında seçilmişti.

Kaynak:HaberMerkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.