2 annenin poşete koyup sokağa attıkları bebek hayatını kaybetti!

2 annenin poşete koyup sokağa attıkları bebek hayatını kaybetti!

Bir anne doğum yaptıktan sonra doğan bebeğini poşete koyup pencereden sokağa attı. Vatandaşlar tarafından fark edilen bebek sağ olarak hastaneye kaldırıldı tedavi altına alınan bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul Esenyurt'ta S.M.Ö. isimli kadın, doğum yaptıktan sonra bebeğini market poşetine koyup sokağa attı. Canlı halde bulunan bebek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. S.M.Ö. ve annesi N.G., "Kasten öldürme" suçundan adliyeye sevk edildi.

POŞETİ AÇINCA İÇİNDEKİ BEBEĞİ GÖRDÜ

Dün 07.00 sıralarında Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde meydana gelen olayda S.M.Ö. isimli kadın, sabah 04.20 sıralarında tek başına doğum yaptı. Bebeğini poşete koyarak sokaktaki konteynerin yanına bıraktı. O esnada sokaktan geçen bir kişi, poşetin kıpırdadığını gördü. Poşeti açtığında içinde canlı halde bebek olduğunu fark ederek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatırken sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından, bebeği hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan bebek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KASTEN ADAM ÖLDÜRME SUÇUNDAN YARGILANACAK

Polis ekipleri, bebeğini sokağa atan S.M.Ö., ve annesi N.G.'yi gözaltına aldı. S.M.Ö. ve annesi N.G., "Kasten öldürme" suçundan adliyeye sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.