2.Uluslararası Nuh Tufanı ve Cudi Dağı Sempozyumu Bildirileri Kitap Haline Getirildi

2.Uluslararası Nuh Tufanı ve Cudi Dağı Sempozyumu Bildirileri Kitap Haline Getirildi

         Vali Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan ve beraberindeki Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Baz ile görüştü.

         Valilik makamımda gerçekleşen görüşmede Rektör Erkan, kitap haline getirilen ve Şırnak Üniversitesi yayını olarak basımı yapılan “2. Uluslararası Nuh Tufanı Cudi Dağı Sempozyum Bildirileri” isimli kitabı Vali Pehlivan’a takdim etti.

         25 Mayıs 2021 tarihinde Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi, Şırnak Üniversitesi, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası, Bağcılar Belediyesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin katkı ve işbirliği ile Şırnak Üniversitesi bünyesinde düzenlenen "2. Uluslararası Nuh Tufanı Cudi Dağı Sempozyumu" gerçekleştirilmişti. Sempozyumum akabinde bildirilerin kitaplaştırılmasıyla ilgili çalışma başlatılmıştı. Hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından Şırnak Ünüversitesi yayını olarak basımı gerçekleştirilen “2. Uluslararası Nuh Tufanı Cudi Dağı Sempozyum Bildirileri” Kitabında yerli ve yabancı 45 akademisyen ve araştırmacılarım sunumlarına yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.