2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı II.Dönem Eğitim Kurumu Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı II.Dönem Eğitim Kurumu Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı II.Döneminin başlaması nedeniyle İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener başkanlığında, okul müdürlerinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen toplantıda İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener ve okul müdürlerinin katılımıyla toplantıda geride kalan I.Dönem eğitim öğretim yılın ilk döneminin analizi yapılarak; 2020-2021 eğitim öğretim yılı II. döneminde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Yoğun bir gündemle yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitime hazır olmaları ile ilgili gerekli değerlendirmelerde bulundu. Müdire Şener toplantıda yaptığı konuşmada; “Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm eğitim yöneticilerimizin, okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin özverili ve fedakârca bir çalışma içerisinde olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıda II. dönemde yapılacak faaliyetleri, projeleri ve uzaktan eğitim ile ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu. İl Milli Eğitim Müdürleri kendi alanları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldıktan sonra ilk dönemin değerlendirilip, ikinci dönemde yapılacak iş ve işlemler ile ilgili açıklamalar yapıldı. Toplantı, görüş ve önerilerin alınması ardından iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.