30 Yıldır Aday Olan Çiftçi, 19. Adaylığında Hem Muhtar Hem Başkan Olmak İstiyor

30 Yıldır Aday Olan Çiftçi, 19. Adaylığında Hem Muhtar Hem Başkan Olmak İstiyor

1994 yılından beri 19 kez aday olan Menderes Koçak, bu seçimde hem köyüne muhtar hem de ilçeye belediye başkanı olmak için yarışıyor. Koçak, kazanmak için umudunu kaybetmediğini söylüyor.

Sandıklı ilçesinin Kızılca köyünde çiftçilik yapan Menderes Koçak (62), önümüzdeki seçimlerde hem köyüne muhtar hem de ilçeye belediye başkanı olmak için adaylığını koydu. Koçak, 1994 yılından beri bağımsız olarak girdiği belediye başkanlığı, milletvekilliği ve muhtarlık seçimlerinde 19 kez aday oldu ancak hiçbirini kazanamadı.

KAZANMAK İÇİN UMUDUNU KAYBETMEDİ

Koçak, bu seçimde liste başı olduğunu ve hem muhtarlık hem de belediye başkanlığı seçimlerini kazanacağını iddia etti. Seçim çalışmalarını elektrikli bisikletiyle yaptığını söyleyen Koçak, eğer her iki seçimi de kazanırsa belediye başkanlığını seçeceğini belirtti.

“HER ŞEY İNSANLIK İÇİN”

Koçak, “1994 yılında köyümde muhtar adayı oldum. Bu 30’uncu yılım. Bağımsız olmaktan vazgeçmedim. Çünkü insanlık kazansın. Her şey insanlık için. 2007 yılında bağımsız milletvekili adayı oldum. Nasip, kısmet olmadı. Bildiğimden hiç sapmadım. 15 seçim atlattım. Bu seçimlerde de belediye başkanlığı ve köyüme muhtar adaylığı olmak üzere çift dikiş sayarsak 19 olacak. Köyün peşini bırakmama nedenim ise yavaş yavaş alt kademeden başlayıp, yukarı doğru gitmek. Amacım, milletvekili olmaktı ama nasip, kısmet olmadı” dedi.

s.jpg

sss.jpg

aa-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.