Şırnak’ta Eğitime Teşekkürün En Tatlı Hali: Başkan Yarka’ya Özel Pasta
Şırnak’ta eğitime yönelik yatırımlar, anlamlı bir ziyaretle takdir gördü. Hilton Pastaneleri İşletmecisi Mehmet Ali Bektaş, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı makamında ziyaret ederek kente kazandırılan 16 derslikli Mehmet Yarka Ortaokulu dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
Ziyaret sırasında Başkan Yarka için özel olarak hazırlanan ve üzerinde okulun görselinin bulunduğu pasta ikram edildi. Eğitime yapılan katkıyı simgeleyen pasta, ziyaretin en dikkat çekici anlarından biri oldu.
Pastanın Üzerindeki Mesaj Dikkat Çekti
Başkan Mehmet Yarka’ya özel olarak hazırlatılan pastanın üzerinde, eğitime yapılan yatırım ve çocukların geleceğine sunulan katkı için teşekkür mesajı yer aldı.
Mesajda, “Eğitime yaptığınız bu kıymetli katkı ve geleceğimiz olan çocuklarımıza kazandırdığınız okul için gönülden teşekkür ederiz. Rabbim hayrınızı kabul etsin, emeğinizi ve iyiliğinizi daim eylesin. Böylesi güzel hayırlara vesile olduğunuz için Allah sizden razı olsun” ifadeleri kullanıldı.
Ziyaret kapsamında Mehmet Ali Bektaş ile Belediye Başkanı Mehmet Yarka, üzerinde okulun resmi bulunan pastayı birlikte kesti.
Eğitim alanında yapılan yatırımların önemine dikkat çeken ziyaret, Şırnak’ta çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmesine yönelik katkılara duyulan memnuniyetin bir göstergesi olarak değerlendirildi.


Kaynak:Cemal KÜLTER

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.