4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının Açılışı Gerçekleştirildi

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının Açılışı Gerçekleştirildi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Özveren İlkokulu/Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Vali Pehlivan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Güngen, Merkez İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Taylan Çakmak, Okul Müdürü Veysi Oslu, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Açılış programında konuşan Vali Pehlivan, Şırnak’ta eğitim öğretim ile ilgili birçok alanda güzel gelişmelerin olduğunu ve bu bağlamda TÜBİTAK ile ilgili projelerin de son iki üç yıl içerisinde her geçen gün daha da arttığını dile getirerek, sadece il ve ilçe merkezlerinde değil köylerden mezralara kadar bu tür çalışmaların, projelerin yapılmasını çok önemsediklerini ve desteklediklerini açıkladı.

 TUBİTAK’ın Şırnak’ta birçok projeyi desteklediğini ve desteklemeye devam edeceğini belirten Vali Pehlivan; “Biliyoruz ki o destekleri almak için proje üretmeliyiz, proje geliştirmeliyiz. Bunu da Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonunda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yapıyorlar” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından Vali Pehlivan, öğretmen ve öğrencilerle birlikte hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle kurdele keserek bilim fuarının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında danışman öğretmenler eşliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri inceleyen ve bilgiler alan Vali Pehlivan, emeği geçen öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti, başarılar diledi.

4006-tubitak-bilim-fuarinin-acilisi-gerceklestirildig.jpeg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.